EasyFreelance ønsker å gjøre hverdagen til frilanere og konusulenter enklere

Hos EasyFreelance har vi en lidenskap for å fremme frihet på arbeidsmarkedet. Vi er forpliktet til å revolusjonere måten folk jobber på, og streber etter å ha en positiv innvirkning på dette feltet. Hvis du er interessert i å lære mer om oss og vår tro, fortsett å lese!

Trustpilot reviews

Hvem er EasyFreelance?

Hos EasyFreelance er vi mer enn bare en virksomhet; vi er et dedikert team som strever etter å bringe vekst, innovasjon, og tilfredshet til vårt samfunn. Siden vår oppstart i 2019, har vi forpliktet oss til å tilby fremragende tjenester som gjør en forskjell.

A group of people earning money with EasyFreelance

Vår visjon

I EasyFreelance har vi en visjon om å tilby en tjeneste som alltid setter brukeren i fokus. Vi tror på verdien av å være rask, tilgjengelig og motivert, og ønsker å være en pålitelig støtte for alle som jobber hardt for å nå sine drømmer - uavhengig av om de har nettopp begynt eller har vært på vei en stund. Vi er lidenskapelige om å hjelpe våre brukere med å lykkes, og vi er dedikert til å skape en opplevelse som er enkel, intuitiv og alltid positiv.

20 000
registrerte brukere
50+
Partnere registrert
1 milliard
fakturert gjennom oss
150%
Year on year vekst
Puzzle pieces of the EasyFreelance platform.
Våre verdier

Hvorfor velge EasyFreelance?

Vår misjon er å styrke kundene våre med tjenester av høyeste kvalitet, designet for å møte deres behov og overgå deres forventninger. Guidet av vår ustoppelige fokus og lidenskap for fremragende arbeid, strever vi etter å kontinuerlig forbedre prosessene våre og tilby et servicenivå som er uten sidestykke i bransjen.

Integritet

Vi opptrer med de høyeste etiske standarder og viser ærlighet og rettferdighet i hver handling.

Innovasjon

Vi omfavner kreativitet og strever etter å holde oss foran bransjetrender gjennom kontinuerlig læring og vekst.

Kunde-Sentrisk

Vi setter kundene i hjertet av alt vi gjør og sørger for at deres behov alltid blir møtt.

Les mer om hva våre kunder sier om oss.

"Perfekt for meg som kun har 3-4 frilansoppdrag i året, men fortsatt ønsker å kunne fakturere. For en liten del av fortjenesten kan jeg helt unngå å tenke på papirøvelser og konsentrere meg helt om det jeg kan best."

Anders

"Har brukt EasyFreelance i over et år. Gjør livet mye enklere for frilansere. Det var noen forsinkelser i noen transaksjoner, men støtteteamet var veldig hjelpsomme.

Stian

"Jeg har prøvd EasyFreelance en god stund nå, og det virker som et godt konstruert sted for håndtering av virksomhet. Super solid stykke arbeid. Fungerer uten feil, og gjør den daglige virksomheten enkel."

Elias

"Jeg hadde en fantastisk opplevelse med EasyFreelance!  Teamet deres var utrolig snille og lydhøre. I løpet av bare 5 minutter ble alle spørsmålene mine løst. Jeg anbefaler EasyFreelance på det sterkeste for sin effektive og vennlige service."

Julie

"Utmerket, brukervennlig service til en konkurransedyktig pris, vil definitivt anbefale dette for andre!"

Amanda

"Ikke bare ga de raske svar, men teamet viste også en genuin forståelse av vanskelighetene jeg sto overfor. De viste et høyt nivå av empati og medfølelse, noe som fikk meg til å føle meg hørt og verdsatt. Denne personlige berøringen lindret stresset og frustrasjonen betydelig. 10/10 på alle måter!!!"

Mehmet