Hvordan fungerer det?

Se EasyFreelance i action!

For oss er det viktig at du kan sende en faktura raskt og enkelt, slik at du kan fokusere på din virksomhet og det du ønsker å gjøre. EasyFreelance tar seg av alt det kompliserte som bokføring, moms, regnskap og inkasso. Med noen få enkle steg gjør vi det mulig for deg å komme i gang og få betalt, uten å starte egen bedrift.

Two people agreeing on a deal.
1

Du har fått et oppdrag

Opprett en konto helt gratis - så er du klar når du finner et oppdrag du ønsker å fakturere for.  Det er først når du velger å opprette en faktura at det trekkes et gebyr på 4.9 % av fakturabeløpet.

Husk å informere kunden om at du fakturerer gjennom EasyFreelance slik at de forstår hvor fakturaen kommer fra.

Du lager en faktura

I oppdragsperioden er du ansatt hos EasyFreelance som gjør det mulig å få betalt og sende faktura uten et eget selskap. Du lager raskt og enkelt et fakturagrunnlag i vårt fakturaverktøy og kan deretter fokusere på din virksomhet.

EasyFreelance sender dine fakturaer til kunden med tydelige instruksjoner om at det er du som har utført oppdraget. Du er alltid dekket av våre forsikringer og har støtte fra kundestøtte.

2
Girl sending invoices to her customer
A girl getting paid through EasyFreelance
3

Vi ordner resten

EasyFreelance tar fullt arbeidsgiveransvar og ivaretar all administrasjon. Det betyr at du slipper å tenke på å betale skatter, avgifter, moms eller andre ting som kreves dersom du skulle drive egen virksomhet. Du får lønnen beregnet og klar innen 24 timer fra du opprettet din faktura og kunden har betalt.

EasyFreelance koster kun 4.9%

Vi gjør dette sammen! Om du frilanser, er konsulent eller ekstra jobber så ønsker vi å være der for deg. Derfor koster det ingenting å opprette en konto hos oss. Du betaler oss kun når kundene dine betaler deg.

Bli kjent med EasyFreelance sine funksjoner

Det er enkelt å bruke EasyFreelance – både på nett og mobil. Her kan du lære mer om hvordan du bruker funksjonene som sparer deg for både tid og automatiserer mange av de kjedelige og tunge oppgavene du har som grunder. Administrasjon, oppfølgning og lønn!

Fakturering

Opprette og sende fakturaer

Det beste med å ha gjort en jobb er å kunne fakturere. Og med EasyFreeance er det også gjort på et blunk. Det er så enkelt som dette: 

Skape en faktura
Bare fyll inn hva du har solgt, til hvem og for hvor mye, så er fakturaen stort sett komplett.

Sende en faktura
Når fakturaen er klar bestemmer du selv hvordan du vil sende den, uansett om det er via epost, som e-faktura eller som papirfaktura.

Automatisk oppfølgning
EasyFreelance følger automatisk opp dine faktura på vegne av deg, og sørger for at kundene din betaler i henhold til avtale.

Invoice template from EasyFreelance.
Utegg og Kjøregodtgjørelse

Enkel kvitteringshåndtering

Vi elsker å gjøre ting enkelt, og har tilpasset systemet vårt sånn at det skal være enkelt for deg å få fradrag på kostnader du har hatt under oppdraget. Ta bilder. Sende inn. Klar!

Ta et bilde av kvitteringen
Ta et bilde av kvitteringen umiddelbart etter kjøpet og last det enkelt opp i appen eller webgrensesnittet. Skriv inn hva kvitteringen er for og så er det bare å sende den inn.

Spare
Det er ikke vi som elsker papirkvitteringer, det er loven. Derfor må du lagre kvitteringene dine i original form i minst fire år.

Få pengene tilbake
Vi sørger for at kvitteringer legges på rett sted, og du har pengene til utgiften tilbake på kontoen sammen med lønnen din. Det hele skjer automatisk og du trenger ikke gjøre noe mer enn å vente.

Girl sending invoices to her customer
Tagline

Automatisk lønn på konto.

Det betyr at du slipper å tenke på en av de tyngste delene for en gründer: arbeidsgiveravgift, arbeidsgivererklæringer og alt annet komplisert som har med lønn å gjøre.

Etter at du har utført oppdraget ditt, og fakturert kunden kan du bare lene deg tilbake. EasyFreelance regner ut hva du skal ha i lønn, utbetaler lønnen, betaler og rapporterer skatter og avgifter uten at du trenger å gjøre noe. Enkelt og greit!

A girl getting paid through EasyFreelance
Service og support

Personlig service

Hos EasyFreelance er det meste automatisk - du kan fokusere på oppdraget ditt, fakturering og ta deg av kunden din. Så håndterer vi stort sett resten, Støter du på tekniske problemer eller trenger råd, er vi selvfølgelig her for å hjelpe. Uansett om det er tekniske vanskeligheter eller om du bare ønsker en prat så er det enkelt å kontakte oss og få svar på dine spørsmål.

Three happy people celebrating time off
Invoice template from EasyFreelance.Girl sending invoices to her customerA girl getting paid through EasyFreelanceThree happy people celebrating time off

Les mer om hva våre kunder sier om oss.

"Perfekt for meg som kun har 3-4 frilansoppdrag i året, men fortsatt ønsker å kunne fakturere. For en liten del av fortjenesten kan jeg helt unngå å tenke på papirøvelser og konsentrere meg helt om det jeg kan best."

Anders

"Har brukt EasyFreelance i over et år. Gjør livet mye enklere for frilansere. Det var noen forsinkelser i noen transaksjoner, men støtteteamet var veldig hjelpsomme.

Stian

"Jeg har prøvd EasyFreelance en god stund nå, og det virker som et godt konstruert sted for håndtering av virksomhet. Super solid stykke arbeid. Fungerer uten feil, og gjør den daglige virksomheten enkel."

Elias

"Jeg hadde en fantastisk opplevelse med EasyFreelance!  Teamet deres var utrolig snille og lydhøre. I løpet av bare 5 minutter ble alle spørsmålene mine løst. Jeg anbefaler EasyFreelance på det sterkeste for sin effektive og vennlige service."

Julie

"Utmerket, brukervennlig service til en konkurransedyktig pris, vil definitivt anbefale dette for andre!"

Amanda

"Ikke bare ga de raske svar, men teamet viste også en genuin forståelse av vanskelighetene jeg sto overfor. De viste et høyt nivå av empati og medfølelse, noe som fikk meg til å føle meg hørt og verdsatt. Denne personlige berøringen lindret stresset og frustrasjonen betydelig. 10/10 på alle måter!!!"

Mehmet

Lag en gratis konto og start frilans idag!

Vi gjør dette sammen! Om du frilanser, er konsulent eller ekstra jobber så ønsker vi å være der for deg. Derfor koster det ingenting å opprette en konto hos oss. Du betaler oss kun når kundene dine betaler deg.