Alt du trenger for å skalere ditt team

Med våre automatiserte løsninger for bakgrunnssjekker, onboarding og lønnsutbetaling kan du spare tid og unngå stress. Ha full kontroll og oversikt over hele prosessen, fra ansettelse til lønnsutbetaling.

Trustpilot reviews

Brukt av  50+ bedrifter fra små oppstartsbedrifter til kjente navn

Se hvordan EasyFreelance kan forenkle din hverdag

Når du engasjerer konsulenter som selv har et eget firma og kan fakturere for sine tider og tjenester finnes EasyFreelance. La oss ta hånd om dine konsulenter sånn at dere kan fokusere på det som er viktig for dere og spare tid. Vi tar arbeidsgiveransvaret for dine konsulenter og sørger både for at de er forsikring under oppdraget, og mottar lønn når oppdraget er ferdig.

Fakturering som privatperson – slipp å starte egen bedrift.

Slipp å bruke tid på papirarbeid, skatt og bokføring.

Vær trygg og forsikret under arbeidet

Puzzle pieces of the EasyFreelance platform.
A man showing how much time that is saved with EasyFreelance

Nyt fordelene ved å ha alt i en enkelt plattform

Reduser onboarding tid til bare 5 minutter

Eliminer feil og duplisert arbeid med én enkel prosess

Vi onboarder og følger opp alle frilansere og konsulenter

Vi håndterer skatter, gir fordeler, lønnsslipper og mye mer

Lokal, juridisk, skatte- og regnskapsekspertise bare et klikk unna

Gi dine konsulenter en trygg hverdag.

Dine konsulenter som ikke har eget firma kan enkelt og trygt bli egenansatte hos oss i EasyFreelance. Det betyr at de er forsikret mens oppdragene utføres, får utbetalt lønn til rett tid og kan ta del i tilbud og rabatter. Vi har også nordens flotteste supportteam som er tilgjengelig på telefon, e-post og chat hvis konsulenten din har spørsmål eller bekymringer.

Two persons happy because of EasyFreelance

Les mer om hva våre kunder sier om oss.

"Perfekt for meg som kun har 3-4 frilansoppdrag i året, men fortsatt ønsker å kunne fakturere. For en liten del av fortjenesten kan jeg helt unngå å tenke på papirøvelser og konsentrere meg helt om det jeg kan best."

Anders

"Har brukt EasyFreelance i over et år. Gjør livet mye enklere for frilansere. Det var noen forsinkelser i noen transaksjoner, men støtteteamet var veldig hjelpsomme.

Stian

"Jeg har prøvd EasyFreelance en god stund nå, og det virker som et godt konstruert sted for håndtering av virksomhet. Super solid stykke arbeid. Fungerer uten feil, og gjør den daglige virksomheten enkel."

Elias

"Jeg hadde en fantastisk opplevelse med EasyFreelance!  Teamet deres var utrolig snille og lydhøre. I løpet av bare 5 minutter ble alle spørsmålene mine løst. Jeg anbefaler EasyFreelance på det sterkeste for sin effektive og vennlige service."

Julie

"Utmerket, brukervennlig service til en konkurransedyktig pris, vil definitivt anbefale dette for andre!"

Amanda

"Ikke bare ga de raske svar, men teamet viste også en genuin forståelse av vanskelighetene jeg sto overfor. De viste et høyt nivå av empati og medfølelse, noe som fikk meg til å føle meg hørt og verdsatt. Denne personlige berøringen lindret stresset og frustrasjonen betydelig. 10/10 på alle måter!!!"

Mehmet

Se hvor enkelt det blir for dine frilansere

Fakturering uten eget firma skal være like sikkert, stabilt og enkelt som en vanlig ansettelse. Derfor tar vi oss av papirarbeidet, administrasjon, pensjonen og mye annet som vi vet du synes er kjedelig, men like viktig.

Girl sending invoices to her customer

Slipp administrasjon og papirarbeid

Det der med skatt, moms, regnskap og betaling til Skatteetaten faller ikke i smak hos alle, og det trenger det absolutt ikke. Som egenansatt overlater du administrasjonen til våre eksperter som sørger for at tallene er riktige og nøyaktige.

Oppleve Nordens beste kundeservice

AI og automatisering er sikkert kjempe fint, men vi tror fortsatt at den beste kundeservicen kommer fra personlig kontakt fra våre eksperter.

Kun 4.9 % av fakturabeløpet

Enten du fakturerer ofte eller sjelden, store eller små summer, er honoraret vårt alltid det samme. Av beløpet du fakturerer tar vi et gebyr på max 4.90 prosent.

A girl getting paid through EasyFreelance

Få betalt innen 24 timer fra betalt faktura.

Så snart din kunde har betalt fakturaen starter vi maskineriet for at du skal få lønnen din inn på din konto innen 24 timer. Hele 99,6 prosent av alle fakturaer som går gjennom oss blir betalt i tide.

Vi har hjulpet 50+ bedrifter med å
spare tid, penger og ressurser

Har du spørsmål eller er du om å komme i gang? Du er uansett velkommen til å kontakte oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg!