EasyFreelance eller eget selskap?

Å ta en beslutning om å starte egen virksomhet kan være enkelt, men når det kommer til hvilken type selskap man skal velge, blir det plutselig vanskeligere. Det kan virke som forskjellene mellom de forskjellige typene er små, men det er mye som skiller ulike forretningsformer, spesielt når det gjelder risiko og økonomi. Vi går gjennom det du trenger å vite for å velge hvilken virksomhetsform som passer deg best.

Trustpilot reviews
EasyFreelance
ENK
AS
Unngå regnskap?
Unngå aksjekapital?
Unngå administrasjon?
Unngå rapportering?
Unngå å risikere privatøkonomien
Slipp næringsoppgave?
Sosiale rettigheter?
Sykepenger?
Forsikring og support inkludert?

Les mer om hva våre kunder sier om oss.

"Perfekt for meg som kun har 3-4 frilansoppdrag i året, men fortsatt ønsker å kunne fakturere. For en liten del av fortjenesten kan jeg helt unngå å tenke på papirøvelser og konsentrere meg helt om det jeg kan best."

Anders

"Har brukt EasyFreelance i over et år. Gjør livet mye enklere for frilansere. Det var noen forsinkelser i noen transaksjoner, men støtteteamet var veldig hjelpsomme.

Stian

"Jeg har prøvd EasyFreelance en god stund nå, og det virker som et godt konstruert sted for håndtering av virksomhet. Super solid stykke arbeid. Fungerer uten feil, og gjør den daglige virksomheten enkel."

Elias

"Jeg hadde en fantastisk opplevelse med EasyFreelance!  Teamet deres var utrolig snille og lydhøre. I løpet av bare 5 minutter ble alle spørsmålene mine løst. Jeg anbefaler EasyFreelance på det sterkeste for sin effektive og vennlige service."

Julie

"Utmerket, brukervennlig service til en konkurransedyktig pris, vil definitivt anbefale dette for andre!"

Amanda

"Ikke bare ga de raske svar, men teamet viste også en genuin forståelse av vanskelighetene jeg sto overfor. De viste et høyt nivå av empati og medfølelse, noe som fikk meg til å føle meg hørt og verdsatt. Denne personlige berøringen lindret stresset og frustrasjonen betydelig. 10/10 på alle måter!!!"

Mehmet

Lag en gratis konto og start frilans idag!

Vi gjør dette sammen! Om du frilanser, er konsulent eller ekstra jobber så ønsker vi å være der for deg. Derfor koster det ingenting å opprette en konto hos oss. Du betaler oss kun når kundene dine betaler deg.