Har du mottatt en faktura fra EasyFreelance?

Har du fått en faktura fra EasyFreelance? Eller har noen som jobber for deg sagt at de vil bruke Frilans Finans for fakturering? Her gir vi deg informasjon om hvordan Frilans Finans fungerer og svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha som mottaker av fakturaen.

Girl sending invoices to her customer

Hvorfor har jeg mottatt en faktura?

Har du mottatt faktura fra EasyFreeance er det fordi den du forventet å sende fakturaen ikke har eget selskap. EasyFreelance muliggjør fakturering uten eget firma gjennom oss. Alle som jobber som egenansatte er ansatt i EasyFreelance, som tar seg av fakturering, administrasjon og lønnsutbetaling. Under beskrivelsen på fakturaen finner du informasjon om hvem som har valgt å bruke EasyFreelance, beskrivelse av arbeidet og hva du må betale.

Invoice template from EasyFreelance.

Hva gjøre jeg om det er noe feil på fakturaen?

Dersom du har mottatt feil faktura fra oss, er det viktig at du kontakter oss så snart som mulig. For å bestride en faktura er det enklest å sende en e-post til hr@easyfreelance.no. I eposten oppgir du fakturanummer (som du finner øverst på faktura-pdf) og hvorfor du anser fakturaen som feil.

Person wondering about how to use easyfreelance

Kan vi benytte oss av EasyFreelance for andre oppdragstakere?

Ja! EasyFreelance tilbyr håndtering av oppdragstakere, Frilansere, konsulenter eller ekstra personell. Ta kontakt med oss gjennom hr@easyfreelance.no for å få mer informasjon.

Two people agreeing on a deal.

Hvilke fordeler har vi med EasyFreelance?

EasyFreelance er en tjeneste for frilansere som ønsker å forenkle sin hverdag. Hos oss slipper de unna alt stress med å drive for seg selv, men beholder fortsatt alle fordelene med å drive for seg selv.

Vi tilbyr også tjenester til selskaper som benytter seg av en eller flere oppdragstakere, frilansere eller konsulenter. Hos oss har du en tjeneste for oppfølgning og utbetaling.

Three happy people celebrating time off
Invoice template from EasyFreelance.Person wondering about how to use easyfreelanceTwo people agreeing on a deal.Three happy people celebrating time off

Vi har fakturert selskaper som:

Les mer om hva våre kunder sier om oss.

"Perfekt for meg som kun har 3-4 frilansoppdrag i året, men fortsatt ønsker å kunne fakturere. For en liten del av fortjenesten kan jeg helt unngå å tenke på papirøvelser og konsentrere meg helt om det jeg kan best."

Anders

"Har brukt EasyFreelance i over et år. Gjør livet mye enklere for frilansere. Det var noen forsinkelser i noen transaksjoner, men støtteteamet var veldig hjelpsomme.

Stian

"Jeg har prøvd EasyFreelance en god stund nå, og det virker som et godt konstruert sted for håndtering av virksomhet. Super solid stykke arbeid. Fungerer uten feil, og gjør den daglige virksomheten enkel."

Elias

"Jeg hadde en fantastisk opplevelse med EasyFreelance!  Teamet deres var utrolig snille og lydhøre. I løpet av bare 5 minutter ble alle spørsmålene mine løst. Jeg anbefaler EasyFreelance på det sterkeste for sin effektive og vennlige service."

Julie

"Utmerket, brukervennlig service til en konkurransedyktig pris, vil definitivt anbefale dette for andre!"

Amanda

"Ikke bare ga de raske svar, men teamet viste også en genuin forståelse av vanskelighetene jeg sto overfor. De viste et høyt nivå av empati og medfølelse, noe som fikk meg til å føle meg hørt og verdsatt. Denne personlige berøringen lindret stresset og frustrasjonen betydelig. 10/10 på alle måter!!!"

Mehmet

Lag en gratis konto og start frilans idag!

Vi gjør dette sammen! Om du frilanser, er konsulent eller ekstra jobber så ønsker vi å være der for deg. Derfor koster det ingenting å opprette en konto hos oss. Du betaler oss kun når kundene dine betaler deg.