EasyFreelance gir deg full kontroll over ditt eget arbeid uten å måtte bruke unødvendig tid på oppgaver som ikke er en del av din kjernevirksomhet. Vår plattform tilbyr deg som privatperson muligheten til å fakturere dine kunder og motta betaling som om du var en vanlig ansatt. Vi vil også sørge for at du er fullt forsikret gjennom hele oppdraget, slik at du kan ha ro i sjelen og fokusere på det som virkelig betyr noe - å levere kvalitetsarbeid til dine kunder.

A person using EasyFreelance application.

I EasyFreelance har vi en visjon om å tilby en tjeneste som alltid setter brukeren i fokus. Vi tror på verdien av å være rask, tilgjengelig og motivert, og ønsker å være en pålitelig støtte for alle som jobber hardt for å nå sine drømmer - uavhengig av om de har nettopp begynt eller har vært på vei en stund. Vi er lidenskapelige om å hjelpe våre brukere med å lykkes, og vi er dedikert til å skape en opplevelse som er enkel, intuitiv og alltid positiv.

Gjør det du elsker, og la EasyFreelance ta seg av administrasjonen.

Forenkle hverdagen som frilanser med EasyFreelance. Spar tid og penger ved å bruke vår fantastiske plattform.

Visualisation Illustration

Kom igang på minutter.

Du kan opprette en konto og sende din første faktura på bare noen få minutter – helt uten behov for forkunnskaper.
Wrench Illustration

Betal når du bruker oss.

Det er helt gratis å åpne en konto hos EasyFreelance, og du betaler kun 4,9 % av beløpet du fakturerer.
Star Illustration

Vær trygg hele tiden.

Som egenansatt er du alltid dekket av både ulykkes- og livsforsikring mens du jobber. I tillegg er du omfattet av ansvarsforsikring.
Speech bubbles illustration

Slipp administrasjonen

Vi tar oss av oppfølgning og rapportering til Skatteetaten, slik at du kan bruke tiden din på det som virkelig betyr noe.