Som privatperson kan du fakturere uten firma gjennom EasyFreelance, det vil si at du bruker EasyFreelance sitt firma, MVA- og organisasjonsnummer. Det er hva det betyr å være egenansatt. Dette gjør at du slipper administrasjon og komplisert papirarbeid. Du tenker og driver virksomhet akkurat som om du hadde din egen virksomhet – men uten risiko og med minimalt bryderi. Det er enkelt å sende faktura som privatperson!

Invoice and calculator

Som egenansatt har du samme type frihet som om du hadde egen bedrift, for eksempel bestemmer du selv godtgjørelse, betalingsvilkår, hvilke oppgaver du tar på deg, hvor ofte og hvor mange. Samtidig ivaretas all administrasjon gjennom EasyFreelance, som også ivaretar all kontakt med skattemyndighetene, sørger for at du er forsikret og betaler lønn.

En egenansettelses bedrift tar arbeidsgiveransvar over deg som er selvstendig næringsdrivende og sørger for at du er trygg og forsikret mens du utfører oppdragene dine, forutsatt at du har forhåndsregistrert oppdraget ditt før du starter. Når du fullfører oppdraget ditt og fakturerer din kunde gjennom oss, tar vi ansvar for at skatt, arbeidsgiveravgift og administrasjon blir korrekt håndtert.

A girl working on her tasks.

Hva består fakturaen av?

EasyFreelance tilbyr et enkelt alternativ til å starte egen bedrift. Gjennom egenansattelse får du mulighet til å fakturere uten å måtte starte eget firma eller tenke på all administrasjon rundt lønn, regnskap eller MVA.

Invoice and calculator
EasyFreelance sin avgift

Bruk oss når du vil og hvor mye du vil for kun 4,9 % av fakturabeløpet. Du trenger ikke å bekymre deg for andre kostnader eller bindingstider. Hos oss er alt inkludert!

An invoice.
Skatter og avgifter

Alle som jobber i Norge skal betale arbeidsgiveravgift og skatt. Vi tar oss av rapportering og innbetalinger av alt til skatteetaten.

A girl throwing her payment into the air.
Din utbetaling

Utbetalingen til deg består av nettolønn og feriepenger. Lønnen utbetales innen 24 timer etter at din kunde har betalt fakturaen.

Alltid inkludert hos EasyFreelance

Slipp eget selskap

Gjennom EasyFreelance får du mulighet til å fakturere uten å måtte starte eget firma eller tenke på all administrasjon rundt lønn, regnskap eller MVA.

Enkelt fakturaverktøy

Fakturer dine kunder gjennom vårt enkel fakturaverktøy. Når din faktura er laget og sendt følger vi opp at kundene dine betaler til rett tid og konto.

Bokføring og rapportering

Vi tar oss av alt rundt bokføring og rapportering til myndighetene sånn at du kan bruke tiden din der den er viktigst.

Mulighet til fradrag

Gjennom vår applikasjon kan du enkelt laste opp alle kostnader relatert til oppdraget du har utført som gir deg mer utbetalt!

Solide forsikringer

Du trenger ikke å tenke på forsikringer eller uroe deg om noe skjer. Vi har deg dekket uansett hva som skjer under oppdraget ditt.

Personlig service

Benytt deg av vårt fantastiske team på kundeservicen vår. Uansett om lurer på noe vanskelig eller lett hjelper de deg innen 24 timer.