Hvordan fungerer det?

Se EasyFreelance i action!

For oss er det viktig at du kan sende en faktura raskt og enkelt, slik at du kan fokusere på din virksomhet og det du ønsker å gjøre. EasyFreelance tar seg av alt det kompliserte som bokføring, moms, regnskap og inkasso. Med noen få enkle steg gjør vi det mulig for deg å komme i gang og få betalt, uten å starte egen bedrift.

Two people agreeing.
1

Du har fått et oppdrag

Opprett en konto helt gratis - så er du klar når du finner et oppdrag du ønsker å fakturere for.  Det er først når du velger å opprette en faktura at det trekkes et gebyr på 4.9 % av fakturabeløpet.

Husk å informere kunden om at du fakturerer gjennom EasyFreelance slik at de forstår hvor fakturaen kommer fra.

Du lager en faktura

I oppdragsperioden er du ansatt hos EasyFreelance som gjør det mulig å få betalt og sende faktura uten et eget selskap. Du lager raskt og enkelt et fakturagrunnlag i vårt fakturaverktøy og kan deretter fokusere på din virksomhet.

EasyFreelance sender dine fakturaer til kunden med tydelige instruksjoner om at det er du som har utført oppdraget. Du er alltid dekket av våre forsikringer og har støtte fra kundestøtte.

2
A girl is sending an invoice to their customer.
A girl throwing her payment into the air.
3

Vi ordner resten

EasyFreelance tar fullt arbeidsgiveransvar og ivaretar all administrasjon. Det betyr at du slipper å tenke på å betale skatter, avgifter, moms eller andre ting som kreves dersom du skulle drive egen virksomhet. Du får lønnen beregnet og klar innen 24 timer fra du opprettet din faktura og kunden har betalt.

Se hvordan EasyFreelance kan forenkle din hverdag og sikre deg gode vilkår selv om du driver for deg selv.

Dersom du har funnet ditt kall og ønsker å få betalt for ditt arbeid, kan egenansettelse være det rette valget for deg. EasyFreelance tilbyr en enkel og effektiv løsning for deg som ønsker å starte for deg selv. Gjennom egenansettelse kan du enkelt fakturere for tjenestene dine uten å måtte registrere ditt eget firma. Dette gir deg frihet og fleksibilitet til å fokusere på det du er god på, samtidig som du får en sikker og pålitelig betaling for arbeidet ditt.

Ofte stilte spørsmål.

Hva får jeg i lønn som engenansatt?
Har jeg rett på sykepenger som egenansatt?
Hvorfor ikke fakturere gjennom eget firma i stedet?
Hvordan gjør jeg fradrag for kostnader?