Se hvordan EasyFreelance kan
forenkle din hverdag

Du kan velge å bruke bare ett produkt eller kombinere dem sammen på den måten du ønsker. Les under om hva hvert enkelt produkt kan gjøre for deg og bedriften din.

App screen
 • Two people agreeing.

  Onboard

  Med vår plattform vil du kunne gi dine nye arbeidere en god start på jobben, og sørge for at de føler seg velkommen og klar til å bidra til suksessen til din bedrift.

 • A user of EasyFreelance looking at his agreement.

  Verifiser

  Våre verifiseringsløsninger er pålitelige og effektive, og vil gi deg tryggheten du trenger når du trenger det mest.

 • A girl throwing her payment into the air.

  Utbetal

  Vår betalingsløsning, håndterer utbetaling til over 14 000 arbeidere for våre partnerbedrifter hver måned, og vi kan tilpasse løsningen til dine behov og krav.

Gi dine konsulenter en trygg hverdag.

Når du engasjerer konsulenter som selv har et eget firma og kan fakturere for sine tider og tjenester finnes EasyFreelance. La oss ta hånd om dine konsulenter sånn at dere kan fokusere på det som er viktig for dere og spare tid. Vi tar arbeidsgiveransvaret for dine konsulenter og sørger både for at de er forsikring under oppdraget, og mottar lønn når oppdraget er ferdig.

A girl working on her tasks.
A girl throwing her payment into the air.

Enkelt å drive for seg selv

Å bli egenansatt er en enkel og rask prosess. Det er like enkelt som å opprette en e-postkonto, og når du har fullført prosessen, kan du begynne å fakturere for oppdragene dine. Du vil være forsikret i hele oppdragsperioden og vil ha tilgang til EasyFreelance support, som vil hjelpe deg med eventuelle spørsmål knyttet til egenansettelse.

A girl throwing her payment into the air.

Alltid inkludert hos EasyFreelance

Slipp eget selskap

Gjennom EasyFreelance får du mulighet til å fakturere uten å måtte starte eget firma eller tenke på all administrasjon rundt lønn, regnskap eller MVA.

Enkelt fakturaverktøy

Fakturer dine kunder gjennom vårt enkel fakturaverktøy. Når din faktura er laget og sendt følger vi opp at kundene dine betaler til rett tid og konto.

Bokføring og rapportering

Vi tar oss av alt rundt bokføring og rapportering til myndighetene sånn at du kan bruke tiden din der den er viktigst.

Mulighet til fradrag

Gjennom vår applikasjon kan du enkelt laste opp alle kostnader relatert til oppdraget du har utført som gir deg mer utbetalt!

Solide forsikringer

Du trenger ikke å tenke på forsikringer eller uroe deg om noe skjer. Vi har deg dekket uansett hva som skjer under oppdraget ditt.

Personlig service

Benytt deg av vårt fantastiske team på kundeservicen vår. Uansett om lurer på noe vanskelig eller lett hjelper de deg innen 24 timer.